onder onderhoud

Coming Soon

Wat is het verschil tussen een reguliere tandartspraktijk en een gezinspraktijk?

Bij onze gezinspraktijk in Assen – Mondzorgpraktijk Fokkerstraat – staan wij klaar
u en uw gezin. Wanneer u bij ons een tandheelkundig consult boekt, dan kunt u
erop vertrouwen dat u kwalitatief goede, reguliere tandheelkundige zorg ontvangt.
Maar toch zijn wij niet zo regulier als u zou denken. We houden namelijk rekening
met uw drukke leven en de vele afspraken die een gezin met zich meebrengt.

Tijd

Heeft u het druk en wordt u opgeslokt door alle taken die een gezin met zich meebrengt? Als ouders, en behandelaars, begrijpen wij uw gebrek aan tijd. Wij denken graag met u mee en zijn dan ook ingesteld op uw drukke dagindeling.

Werkende ouders en gezinnen met schoolgaande kinderen komen wij tegemoet met: minimale wacht- en behandeltijden. Het uitgangspunt is dat een tandartsbezoek andere verplichtingen zo min mogelijk in de weg moet staan.

Kwaliteit

In onze praktijk kunt u terecht voor een breed aanbod aan tandheelkundige behandelingen. Onze specialisaties omvatten orthodontie, kindvriendelijke tandheelkunde, esthetische tandheelkunde en wortelkanaalbehandelingen. De materialen die we gebruiken zijn zo lichaamsvriendelijk mogelijk. Lees hier meer
over de behandelingen van de gezinspraktijk in Assen.

Kinderen

Mondzorgpraktijk Fokkerstraat in Assen is een gezinspraktijk. Dit betekent dat we, als team, elke dag klaar staan voor ons eigen gezin én onze patiënten. Als ouders, en behandelaars, weten wij dat uw kind het spannend vindt om een bezoekje te brengen aan de tandarts. Een kindvriendelijke tandarts zorgt dat uw kind zich vertrouwt voelt. We maken duidelijke afspraken met u, en uw kind, en praten uw zoon of dochter stapsgewijs door de behandelingen heen.

Op dit moment is onze website onder constructie en zijn wij hard bezig met het optimaliseren van de website.

Hieronder kunt u een afspraak maken via ons contact formulier voor zowel als het aanmelden als nieuw patiënt of voor een afspraak met één van onze specialisten.

Please install and activate the "Contact form 7" plugin to show the contact form.