0592 35 40 54 Ma - Vr 09:00 - 17:00 A.H.G. Fokkerstraat 16, Assen
Kindvriendelijke tandarts in Assen | tandartspraktijk_Fokkerstraat_Assen_kind-patient-tandarts-mondhygiene-orthodontie-open-dag | Tandarts in Assen

ASSEN – Mondzorgpraktijk Fokkerstraat is een familiepraktijk, die zich onderscheidt door de unieke combinatie van orthodontie- en tandheelkunde voor kinderen. De tandartsen in de praktijk werken met het ‘Gewoon Gaaf’-programma van het Ivoren Kruis. Lees verder om meer te weten te komen over de kindvriendelijke tandarts in Assen.

Wat is Gewoon Gaaf? 

Dit is een preventief behandelprogramma, waardoor ouders en kinderen op een speelse manier leren hoe een gebit in optimale conditie blijft. Door preventieve mondhygiënische behandelingen uit te voeren krijgen gaatjes en tandvleesproblemen geen kans! 

Binnen de Mondzorgpraktijk worden behandelplannen voor verschillende leeftijdsklassen gebruikt. Stuk voor stuk zijn ze gericht op een gezond gebit, maar houden ze rekening met bepaalde gebitsproblemen per leeftijdscategorie, zoals: tanderosie, gaatjes, doorkomende tandjes, tandplak, tandvleesontsteking, etc. Als u op tijd actie onderneemt, dan is behandelen achteraf vaak niet nodig. Dit scheelt niet alleen meerdere bezoeken aan de tandarts, maar ook in de kosten!

Onze werkwijze met kinderen

U wilt natuurlijk altijd de best mogelijke zorg voor uw kind. Zeker als het gaat om de gezondheid. Bij Mondzorgpraktijk Fokkerstraat snappen we dit volkomen, daarom doen we ook zo ons best om een vertrouwde omgeving te creëren voor u en uw kind. Heeft u jonge kinderen en gaat u zelf voor een periodieke controle? Neem uw zoon of dochter gerust mee, zodat het een laagdrempelige handeling wordt. 

Voelt uw kind zich vertrouwt en is hij of zij bekend met de behandelaar, dan is het tijd voor een wen-sessie bij de kindvriendelijke tandarts in Assen. Deze tijd wordt besteed aan het kennismaken met de behandelaar en de praktijkruimte. Natuurlijk kan ook de lievelingsknuffel even plaatsnemen in de tandartsstoel. Vervolgens wordt er nog even in de mond gekeken en als dit allemaal rustig verloopt, dan is het tijd voor een volledige controle of noodzakelijke behandeling. 

Investeren veel tijd en aandacht in de relatie met onze patiënten

Voor ons is de relatie met uw zoon of dochter, als patiënt, het belangrijkste. Ook bij angst voor de tandarts door vervelende ervaringen of verhalen (van andere kinderen bijvoorbeeld) doet onze kindvriendelijke tandarts er alles aan om uw kind gerust te stellen. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en de behandeling wordt stapsgewijs doorgenomen; alles in begrijpelijke taal. 

Maak vrijblijvend een afspraak om de familiepraktijk in Assen te bezoeken. U kunt dan zelf onze werkwijze ervaren. 

Mondzorgpraktijk Fokkerstraat | https://mondzorgfokkerstraat.nl | 0592 – 35 40 54

Related Posts