0592 35 40 54 Ma - Vr 09:00 - 17:00 A.H.G. Fokkerstraat 16, Assen

Huisregels

Met elkaar houden we de praktijk optimaal

Wat zijn de huisregels van Mondzorgpraktijk Fokkerstraat?

1. Vergeet uw afspraak niet

Een afspraak die u bij onze praktijk maakt is uw eigen verantwoordelijkheid. Tot 48 uur voor uw afspraak kunt u kosteloos verzetten of afzeggen. Vraag naar onze herinneringsservice!

2. Wees 10 minuten voor afspraak op locatie

Wij raden u aan om 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn in de praktijk. Meld uw aanwezigheid bij de receptioniste, dus kom ruim op tijd!

3. Poets voor de afspraak uw tanden

Het is belangrijk dat behandelingen op schone tanden worden uitgevoerd. Mocht u toch vergeten zijn uw tanden te poetsen, dan kunt u de receptioniste vragen om een tandenborstel en tandpasta, zodat u dit alsnog kunt doen.

4. Gebruikt u medicijnen voor uw gezondheid?

Geef veranderingen in uw medicijngebruik, of gezondheid, zo spoedig mogelijk door. Medicijnen en uw gezondheid kunnen een tandheelkundige behandeling beïnvloeden, daarom is het van belang dat uw tandarts hiervan op de hoogte wordt gebracht.

5. Heeft u een adres- of verzekeringswijziging?

Geef ook dit z.s.m. door. Neem contact met ons op via de contactpagina, die vindt u hier.

6. Komt u uw afspraak niet na?

Wij benutten onze tijd graag optimaal en een patiënt die niet komt opdagen verstoort het proces. Wij zullen u een waarschuwing geven bij het niet na komen van de afspraak. Als u op het tweede geplande consult niet komt dan brengen wij €30,- in rekening om een deel van de gereserveerde tijd te vergoeden, dus kom a.u.b als u een afspraak heeft ingeplant.