0592 35 40 54 Ma - Vr 09:00 - 17:00 A.H.G. Fokkerstraat 16, Assen
“Ook de patiënt onder bewind heeft recht op de beste mondzorg. Daarom werken wij samen met het Winstar Tandfonds”
Problematiek tandheelkundige zorg voor cliënten onder bewind

Het is een bekend verhaal, mensen met schulden of erg weinig geld besparen op hun mondgezondheid, simpelweg omdat ze het niet kunnen betalen. Het gevolg hiervan is een sneeuwbal effect: Als mensen niet naar de tandarts kunnen gaan voor controle of lichte klachten kan het zijn dat er ernstige complicaties ontstaan aan het gebit. Deze complicaties zullen na enige tijd toch behandeld moeten worden, wat erg veel geld kost. Iets wat deze groep mensen niet heeft.

Helaas komt het ook nog steeds voor dat patiënten worden geweigerd bij de tandarts omdat ze onder bewind staan. Zelfs als ze ernstige pijnklachten hebben.

Tandfonds is een portal voor bewindvoerders dat is opgezet om de tandheelkundige zorg voor hun cliënten te beheren. In het portal heeft de bewindvoerder een duidelijk overzicht van de status van zijn cliënten.

Door de financiële- en servicevoordelen zorgt Tandfonds ervoor dat cliënten altijd naar de tandarts kunnen gaan, iets wat bij andere tandartspraktijken nog wel eens problemen oplevert. Het komt jammer genoeg nog vaak voor dat mensen worden geweigerd bij een reguliere tandarts omdat ze financiële problemen hebben. Deze mensen kunnen bij Winstar Tandfonds terecht.

Meer informatie over het Tandfonds of direct aanmelden als bewindvoerder voor deze unieke service vindt u op de website www.tandfonds.nl
U kunt ook een email sturen aan info@tandfonds.nl of telefonisch contact opnemen met Inge of Henny 0299-451111