0592 35 40 54 Ma - Vr 09:00 - 17:00 A.H.G. Fokkerstraat 16, Assen

Bruggen en Kronen

Uw gebit vervangen of versterken

Bruggen en kronen

Een implantoloog is verantwoordelijk voor duurzame nieuwe tanden, wanneer uw eigen gebit achteruitgaat. Door een gebitsrenovatie remt u verder verval en kunt u weer met volle teugen van het leven genieten. De familiepraktijk in Assen heeft ook zeker een behandeling die voor uw gebit geschikt is! Na deze behandeling zult u weer zelfvertrouwen hebben en duidelijk kunnen spreken. Ook eten gebeurt weer zonder pijn. 

 

Maar hoe pakken we dat aan? De aangedane wortel van uw tand vervangen we door een implantaat, ook wel tandprothese genoemd. Hierop kan de specialist bruggen en kronen plaatsen. Zijn er bij u tanden en kiezen verloren gegaan? Dan is het raadzaam om zo spoedig mogelijk bij ons een afspraak te maken voor een gebitsrenovatie. Vaak lossen we dit op door middel van plaatsing van een kroon, brug, klikprothese of los kunstgebit.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in één van onze tandheelkundige behandelingen of wilt u meer weten over onze praktijk? Meld u direct aan voor uw eerste consult. Tot snel!

0592 – 35 40 54
praktijk@mondzorgfokkerstraat.nl


Reserveer direct een implantologieconsult

Overweegt u een gebitsrenovatie of wilt u meer informatie over de verschillende behandelingen, de kosten of bruggen en kronen in het algemeen? Twijfel dan niet langer en neem direct contact op met Tandartspraktijk Fokkerstraat in Assen. We staan te allen tijde voor u klaar! Onze tandarts, gespecialiseerd in implantologie, vertelt u tijdens dit consult over de huidige stand van zaken en de mogelijke oplossingen. Is een tandprothese wel een passende oplossing voor u? Hij beoordeelt wat de kwaliteit en de dichtheid van het kaakbot is, of uw tandvlees gezond is en hoe het met uw algehele gezondheid is gesteld.

Heeft u een ontsteking?

Heeft u een ontsteking in de mond? Dan kan de behandeling niet direct starten, want een ontsteking moet eerst rustig genezen. Ook kan het zo zijn dat u onvoldoende kaakbot heeft, waardoor we eerst focussen op genezing van het bot. Door middel van (röntgen)foto’s neemt de tandspecialist, in samenspraak met u, een besluit, waarbij er soms ook 3D-foto’s worden genomen.

bruggen-kronen-behandeling-aanmelden-fokkerstraat-mondzorgpraktijk-tandarts-orthodontie-spoeddienst-assen-bellen-afspraak-gewoon-gaaf-page-title-bg
bruggen-kronen-behandeling-aanmelden-fokkerstraat-mondzorgpraktijk-tandarts-orthodontie-spoeddienst-assen-bellen-afspraak-gewoon-gaaf-page-title-bg

Wat kost een implantaat?

Voordat er met de behandeling wordt gestart krijgt u van ons een gespecificeerde begroting. Ook verstrekken wij u informatie betreffende de verwachte behandeling en de duur hiervan. Wij zijn de brug tussen u en uw zorgverzekeraar, want aan de hand van uw verzekering wordt besloten welke behandeling haalbaar is. Een klikgebit en implantaten worden veelal vanuit de basisverzekering vergoed.

Bent u overtuigd of wilt u meer informatie? Neem direct contact met ons op.