0592 35 40 54 Ma - Vr 09:00 - 17:00 A.H.G. Fokkerstraat 16, Assen

Prothesen en Kunstgebitten

Voorkom spraak-, eet- en gebitsproblemen

Gebitsprothesen en kunstgebitten

Bij de tandartspraktijk op de Fokkerstraat in Assen kunt u terecht voor gebitsprothese, in de volksmond vaak een kunstgebit. De prothese ligt op het weefsel van de mond, maar zit toch vast door uw speeksel. De mondspieren zorgen er eveneens voor dat de gebitsprothese goed blijft zitten. Wij zijn van mening dat een goed kunstgebit onmisbaar is voor een goede spraak, lekker kunnen eten en een sluitende mond. Problemen pakken we het liefst zo spoedig mogelijk aan, zodat een pijnlijke mond kan worden voorkomen.

 

Voordat de specialist voor u aan de slag gaat wordt er een behandelplan opgesteld. U komt langs voor afdrukken van de mond, waarvan later in het lab een individuele lepel- en beetbepaling wordt gevormd. De tandtechnicus heeft hierdoor een goed beeld van de onder- en bovenkaak, zodat er een goed passende gebitsprothese kan worden aangemeten. U kiest, in overeenstemming met de tandspecialist, een kleur en vorm van de tanden. Nadat u het prototype heeft gepast, en u bent helemaal tevreden, dan wordt het gebit geperst en kunt u genieten van uw nieuwe tanden.

Maak een afspraak

Heeft u interesse in één van onze tandheelkundige behandelingen of wilt u meer weten over onze moderne praktijk? Meld u direct aan voor uw eerste consult. Tot snel!

0592 – 35 40 54
praktijk@mondzorgfokkerstraat.nl

Please install and activate the "Contact form 7" plugin to show the contact form.

Tijd & Kosten

Houd er rekening mee dat de totale behandeling zo’n vijf tot zes afspraken beslaat. Deze tijd is nodig om tot een passende prothese te komen. De kosten hiervan worden vooraf besproken in de begroting, per behandeling gespecificeerd. Een aanvullende verzekering is niet noodzakelijk, want een gebit wordt voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering.

prothese-kunstgebit-behandeling-aanmelden-fokkerstraat-mondzorgpraktijk-tandarts-orthodontie-spoeddienst-assen-bellen-afspraak-gewoon-gaaf-page-title-bg