0592 35 40 54 Ma - Vr 09:00 - 17:00 A.H.G. Fokkerstraat 16, Assen

Uw tandarts nabij Eelde

Op zoek naar een goede tandarts nabij Eelde?

Welkom bij uw reguliere tandarts nabij Eelde: Mondzorgpraktijk Fokkerstraat. Onze moderne praktijk heeft een uitgebreid behandelaanbod o.a. in in orthodontie en kindertandheelkunde. Wij ontvangen graag gezinnen, zodat wij u in een compact tijdsbestek de beste tandheelkundige zorg kunnen bieden. Ons volledige team is goed in de omgang met kinderen en werkt ook met patiënten die angstklachten hebben. Bent u op zoek naar een tandarts nabij Eelde, die tijd maakt voor uw gehele gezin?

De persoonlijke benadering telt

Onze praktijk is modern, we bieden de beste tandheelkundige zorg, maar waar wij het meest trots op zijn is onze mensvriendelijke (werk)omgeving. Wij benaderen u, en uw kinderen, persoonlijk en gaan voor de totale beleving in de praktijk. We besteden extra aandacht aan onze patiënten, omdat wij een goede relatie tussen u en ons team nastreven. Wilt u graag eens langskomen, maar kunt u de praktijk zelf moeilijk bereiken? Maak dan gebruik van onze haal- en brengservice.

Behandelingen van Mondzorgpraktijk Fokkerstraat

Heeft u mondklachten of bent u op zoek naar een deskundige tandartspraktijk nabij Eelde? Neem dan plaats in onze tandartsstoel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur voor één van de volgende tandheelkundige behandelingen:

Heeft u acute gebitsklachten, of een nabloeding? Neem dan direct contact op voor een spoedafspraak: 0592 – 35 40 54.