0592 35 40 54 Ma - Vr 09:00 - 17:00 A.H.G. Fokkerstraat 16, Assen

Controle

Voorkom pijnklachten door een regelmatige gebitscontrole

Wilt u pijnklachten in uw gebit voorkomen?

Het is belangrijk om uw gebit ieder half jaar te controleren bij de tandarts. Wilt u gaatjes, gevoelige tanden en tandvleesproblemen voorkomen? Dan is het verstandig om regelmatig tandsteen en tandplak te laten verwijderen. Hoe vaak u voor de periodieke controle naar de tandarts in Assen komt, is mede afhankelijk van de conditie van uw gebit. Aangezien de kosten van een tandartsbehandeling voor minderjarigen onder de basisverzekering vallen, zouden we kinderen tot 18 jaar zeker ieder halfjaar willen zien.

Mondzorgpraktijk-Fokkerstraat-familiepraktijk-assen-controle

Maak een afspraak

Heeft u interesse in één van onze tandheelkundige behandelingen of wilt u meer weten over onze praktijk? Meld u direct aan voor uw eerste consult. Tot snel!

0592 – 35 40 54
praktijk@mondzorgfokkerstraat.nl


Hoe ziet een periodieke controle eruit?

Tijdens de periodieke controle bekijkt de specialist de staat van uw gebit en tandvlees. Heeft u symptomen die overeenkomen met die van een tandvleesontsteking, laat het de tandarts dan weten, zodat hij uw klachten kan onderzoeken. Heeft u gaatjes of een voorstadium hiervan of is de hygiëne van uw gebit niet optimaal? Dan zal er een behandelplan worden opgesteld voor een mondhygiënische behandeling, die de tandarts in Assen zelf uitvoert.

Wilt u direct een afspraak maken voor een gebitscontrole?

controle-aanmelden-fokkerstraat-mondzorgpraktijk-tandarts-orthodontie-spoeddienst-assen-bellen-afspraak-kinderen-behandeling-page-title-bg