0592 35 40 54 Ma - Vr 09:00 - 17:00 A.H.G. Fokkerstraat 16, Assen

Cosmetische Tandheelkunde

Hoe stralend en wit is uw lach?

Een gezond gebit en een stralende glimlach: een beetje van uzelf en een beetje van de gezinspraktijk in Assen.

Door slijtage aan de tanden, of een dentaal trauma, kunnen uw tanden beschadigd zijn geraakt. U kunt natuurlijk ook gewoon ontevreden zijn over uw tanden. Vandaag de dag speelt een gaaf en mooi gebit een grote rol. Het uiterlijk en zelfvertrouwen liggen dicht bij elkaar, maar ook een goede kauw- en spraakfunctie zijn erg belangrijk. De behandelingen, op het gebied van cosmetische tandheelkunde, van de familietandarts in Assen kunnen de vorm, kleur en stand van de tanden verbeteren. We proberen te allen tijde uw eigen tanden en kiezen te behouden.

cosmetische-tandheelkunde-aanmelden-fokkerstraat-mondzorgpraktijk-tandarts-orthodontie-spoeddienst-assen-bellen-afspraak-gewoon-gaaf-page-title-bg

Maak een afspraak

Heeft u interesse in één van onze tandheelkundige behandelingen of wilt u meer weten over onze praktijk? Meld u direct aan voor uw eerste consult. Tot snel!

0592 – 35 40 54
praktijk@mondzorgfokkerstraat.nl


Mondzorgpraktijk-Fokkerstraat-assen-costmetisch-tandheelkunde

Een stralend gebit

Wilt u uw tanden laten bleken, omdat u last heeft van tandaanslag? Dit kan bij de tandartspraktijk op de Fokkerstraat in Assen. Maak eerst een afspraak om informatie in te winnen en de mogelijkheden te beoordelen. Soms zijn uw tanden dusdanig aangedaan, dat goedkoop bleken geen optie is. De tandarts zal dan meerdere keren moeten bleken.